Een website laten maken bij SiteRent?

hoe werkt dat eigenlijk...?

Een website huren gaat makkelijk!

Het stappenplan van SiteRent:

Stap 1: Pakket kiezen

Kies het pakket wat het beste past bij het doel van jouw onderneming. U stuurt uw wensen per email of per telefoon.

Stap 2: Maken van de website

Wij luisteren naar uw wensen en maken een website die voldoet aan uw eisen. Wanneer de klant akkoord gaat met de website, stellen wij een startdatum in.

Stap 3: Facturatie & nazorg

Is de klant tevreden met zijn of haar website, pas dan word een factuur opgesteld voor een bepaalde of onbepaalde tijd. Factuur kan per maand of per jaar worden betaald en de website is maandelijks opzegbaar.

Stap 4: Service & Onderhoud

Uw website wordt gedurende het contract loopt, dagelijks voorzien van back-ups, onderhoud en updates. Klantenservice is 7 dagen per week beschikbaar.

Veelgestelde Vragen

Zijn er verborgen kosten?

Nee! De prijzen die vermeld staan bij de pakketten zijn de prijzen! Er komen bij een website laten maken geen extra kosten bij, ook niet na een bepaalde periode.

Waarom zou ik huren i.p.v. kopen?

Als (startende)ondernemer wil je je uitgaves klein houden. En een professionele website laten bouwen, kost al gauw honderden, zo niet duizenden euro’s. Bij SiteRent huur je voor een vast laag tarief een compleet op maat gemaakte website!

krijg ik wel een goede website met een professionele uitstraling?

Wij bouwen met de modernste technieken jouw complete website. Wij beveiligen, updaten en maken back-ups zodat jij hier geen omkijken naar heb! Je website wordt geoptimaliseerd voor Google en wij maken de website mobile en tablet ready!

Wat als ik al een domeinnaam heb?

Geen probleem! Je kunt het domein naar ons verhuizen door een verhuiscode (ook wel verhuistoken) op te vragen bij je huidige hostingbedrijf. Als je die aan ons doorgeeft, regelen wij de rest.

Kan ik zelf ook iets wijzigen op mijn website?

Natuurlijk. Als u kiest voor Een website laten maken door ons en we de website opleveren, krijg je ook de inlog-gegevens voor de beheertool van je website. Daarmee kun je zelf inloggen en wijzigingen doen. Bijvoorbeeld als je een nieuw logo hebt of een nieuwe blog of product wilt toevoegen.

Wat als ik hulp nodig heb?

Geen probleem! Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar voor vragen. Kom je ergens niet aan uit? stuur een email en wij lossen het op!

Heb Je Een Andere Vraag?

Wilt u een website laten maken door SiteRent, of wilt u meer weten over ons. Laat het ons weten!

Mail Ons

Info@siterent.nl

Bel Ons

+31 164 852949