Over Ons

Websites waar je elke dag weer trots op bent. Dat soort websites maken wij.

Missie

Maximale merkbeleving en online presence door branding en conversiegerichte websites. Wat we eigenlijk bedoelen, is dat we jou helpen je bedrijf zo goed mogelijk op de kaart te zetten door: een goed doordacht merk en bijbehorende strategie, een aansprekend design, een doelgerichte website.

Visie

Online is niet meer weg te denken uit deze tijd. Contact loopt veelal via websites en de klanten gebruiken hun smartphone en/of tablet meer dan hun pc of laptop. Een website die altijd beschikbaar, overzichtelijk en snel moet zijn is daarbij cruciaal om geen klanten te verliezen en dat is waar SiteRent bij helpt!

Value

Wij willen uw bedrijf, dienst of product sterk in de markt te zetten en onder de aandacht brengen bij uw doelgroep. Wij versterken uw boodschap door deze visueel aantrekkelijk te maken. Uw dienst of product moet eruit springen en, nog belangrijker, úw verhaal vertellen. Een goede relatie met de klant vinden wij daarbij erg belangrijk. Van eerste conceptontwerp tot uiteindelijke realisatie, wij nemen u mee in het proces.

Betrokken, Creatief & Gedreven

Met persoonlijke aandacht nemen wij je mee door de processen die bij een website komen kijken. Technische zaken regelen wij. Moeilijke elementen hebben we makkelijk gemaakt. We onderscheiden ons door betrokken, creatief en ontzettend gedreven te werken aan jouw website. Elke website is een uniek project waar we met liefde aan werken.

Duurzame Relatie

Wie ben je? Wat is je missie? Het resultaat mag dan online zijn, het menselijke gedeelte gebeurt offline. Om resultaten te behalen leren we je graag kennen. Want wie kent jouw onderneming nu beter dan jijzelf? Zo ontstaan duurzame relaties. Laten we elkaar uitdagen en versterken.

siterent

Wat Maakt Ons Onderscheidend?

Op internet zijn de mogelijkheden voor de klant enorm. Wij vinden het daarom belangrijk dat wij onderscheidend willen zijn op basis van kenmerken die concurrenten niet bezitten.

Snelle oplevering

Wij streven naar een levering van maximaal twee weken.

Gekwalificeerd

Wij werken alleen samen met gekwalificeerde medewerkers.

Klantgericht

Een klantgerichte aanpak staat bij ons centraal.

Nazorg

Wij blijven na aflevering betrokken met de klant.